2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89387 بازدید | 876 پست
ممنون عزیزم، البته خیلی هم با نظراش دهنمو صاف کرده ولی یه مدته خیلی عاقلتر شده مامانم 

مونا جان به نظرم همسرت میخواد هم تو رو راضی نگه داره

هم خانوادش را 

خانوادش هم پر توقع هستن

به نظرم حداقل نباید مخفی کاری میکرد وبهت میگفت

و هر طور بود راضی ات میکرد

الان هم بهش بگو مشکلت پولش نیست مشکلت

مخفی کاریش هست و این که جلوی خانوادش ازت

حمایت نمیکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مونا جان به نظرم همسرت میخواد هم تو رو راضی نگه داره هم خانوادش را  خانوادش هم پر توقع هستن ...

دقیقا همینه، می خواد به خودش فشار بیاره همه رو راضی نگه داره

بهش گفتم این رو

سلام موناجان.خیلی ناراحت شدم برای شرایط الانت.همه چیزو بسپر به خدا بگو هرچی به صلاحمه خودت بزار جلوی پام.ان شاءالله که همه چی خوب پیش بره.خودم دلم گرفته بود شدید اوضاع جدیدت رو که خوندم بدتر دلم گرفت

من هر روز سر میزدم به تاپیکاتون خیلی ناراحت شدم هم برای شرایط زندگیتون هم برا ماجرای خونه 

ان شاءالله بهترین ودرست ترین راه براتون پیش بیاد اما تمام سعیت رو بکن زندگیتو حفظ کنی خانواده همسرت منتظرن بین شما و همسرتون اختلاف پیش بیاد و اونا سوء استفاده کنن

اگر سرزنشم نمی کنین، اگر قضاوتم نمی کنین، باید بگم که بیشتر از هر وقتی دلم برای امیر تنگ شده، امشب رفتم جلوی در آپارتمانش ؛

یک ساعت تو ماشین نشسته بودم گریه می کردم، دلم می خواست از خونه بیاد بیرون، نور هر ماشینی رو که از دور می دیدم منتظر بودم بیاد بره توی پارکینگ، منتظر بودم چراغ های خونش رو روشن کنه، احساس می کنم عزیزترین دارایمو از دست دادم.

عین مجنون ها رفتم جلوی شرکتش ، همه ی چراغ ها خاموش بود، نمی دونستم کحا دنبالش بگردم، کجا برم که شاید باشه، شاید ببینمش

کاش بهم زنگ می زد، کاش دروغ گفته باشه بهم نرفته باشه، کاش یه جایی پیداش کنم امشب

کجا دنبالش بگردم، کجا؟😭

سلام مونا جون مرسی ازاینکه مارو از نگرانی درآوردی ناراحت شدم از شرایطی که داری حتما خونه رو پس بگیر یا به نام خودت باشه یا همسرت اما اینو مطمئن باش این کار هیچوقت از سواستفاده ای که خونواده همسرت میکنن کم نمیکنه که هیچ بدتر باعث میشه باهات دشمن بشن و هرطور شده بین تووهمسرت اختلاف بوجود بیارن به نظرم باهمسرت اتمام حجت کن بدون مشورت باشما هیچ کاری درقبال خونوادش انجام نده اگه سواستفاده نمیکردن مشکلی نداشت کمک همسرت درحد معقول اما متأسفانه مشخص خونواده همسر شما هم مثل خونواده همسر من فقط دنبال پولتون  هستن نه خودتون همسر من کامل باهمشون قطع کرده مراقب زندگیت وخونواده سه نفرتون باش نزار کسی بهم بریزش بهتره رو همسرت بیشتر تسلط داشته باشی و از کاراش باخبر باشی تاکسی جرعت نکنه پاشو از گلیمش درازتر کنه 

نباید حرف منو گوش می کرد، نباید می رفت، من باید چکار کنم توی این شهری که هیچ کسی رو ندارم، چجور دلش ...

الهی بمیرم برا دلت دختر تو و امیر عاشقای واقعی هستین این عشق ممنوعس بهتره یه مدت با خودت خلوت کنی تا ببینی امیرو بیشتر دوست داری یا اصلانو تصمیمت رو بگیر این زندگی اصلا به نفعت نیست خوب نیست با این حال آشفته زندگیت رو بگذرونی خیلی ظلم شده درحقت بهتره عاقلانه تصمیم بگیری 

سلام مونا جان بنظرم مهم تر از بحث خونه وسند اینه که باید جدی باهمسرت صحبت کنی وحرفاتون و بزنید باید بهش بفهمونی که بااین کارش چقدر باعث رنجشت شده و اعتمادت و از بین برده باید مشکلات بین خودتون و حل کنید چون اگه بمونه ممکن شکاف بینتون ایجاد بشه و فاصله بیفته بینتون نباید بذارید کینه و دلخوری ایجاد بشه ...همسرت باید بفهمه بیشتر از بحث مالی تو از پنهان کاریش ناراحتی بهش بگو بااین رفتارش درواقع خودش و از تو جدا میدونه و این فاصله انداختن خوب نیست

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

درمورد امیر هم من کاملا موندم که چرا این کارو کردی تو که رفتی تمومش کنی این سفر رفتن چی بود جز اینکه چندتا خاطره جدید به خاطره هات اضافه کرد و درواقع توهمچین موقعیتی که رنجیدی ازبقیه این خاطره ها و حسش برات پررنگ تر شده و تو رو دلتنگ تر کرده  

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻