2777
2789
عنوان

به ناخنکارم چی بگم واقعا؟

842 بازدید | 49 پست

رفتم ترمیم از همون لحظه اول سر ناخنام از مواد جدا بود روز به روزم بدتر میشه اینبار رفتم ترمیم چی بگم بهش؟

اصلا درست بشو هست؟چون ناخنای خودم وقتی بلند میشه خم میشه 

بزار ناخن خودت دربیاد ...آه اه چیه این اشقالا میزنید به دستتون...باعث پیری پلک میشه...تنفس ناخن رو هم میگیره..اگر یه روز اگسیژنن رو نیاز باشه بگیرن نمیشه...درضمن پولتو میدی به چها تا آرایشگر که هر روز پولشون از پارو بالا میره

.سرتاسر ضرره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار ناخن خودت دربیاد ...آه اه چیه این اشقالا میزنید به دستتون...باعث پیری پلک میشه...تنفس ناخن رو ه ...

عزیزم پول رحمتشون رو‌میخوزن...اینطوری‌نگید..به جای آویزون شدن به این و اون دیدم چه دخترای قوی و محکم و اهل کاری هستن..که از صد تا مرد جلوترن

به قیمت خالی کردن جیب مردم...

یعنی چی ! خدمات میده پول میگیره یجور میگین انگار مثل خیلیا از خون و پول مردم تغذیه میکنن

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
یعنی چی ! خدمات میده پول میگیره یجور میگین انگار مثل خیلیا از خون و پول مردم تغذیه میکنن

والاع بخدا..دوساعت گردن خم‌میکنن...زیر‌بوی شدید مواد کاشت کار انجام میدم..سلامتی و‌جونشون رو به خطر میندازن وایه اینکه دستشون تو جیب خودشون باشه.

بزار ناخن خودت دربیاد ...آه اه چیه این اشقالا میزنید به دستتون...باعث پیری پلک میشه...تنفس ناخن رو ه ...

من خودم ارایشگرم

واقعا متاسفم واس طرز تفکرت!

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶