2777
2789
عنوان

شوهرم عاشق دختره شده

1260 بازدید | 56 پست

تو اینستا حدودا یکساله یه دختر رو فالو کرده بود.بعد من یکماه پیش دایرکتش را چک کردم دیدم بحث را با دختره باز کرده و ....

شوهرم مدیره و دختره هم چند سال پیش تو مدرسشون بوده.همکارن

تماممم استوری و پست هاشو لایک میکرد و قربون صدقش میرفت.

بعد شمارش را گرفته و ابراز علاقه عاشقانه شدید بهش کرده بود.گفته بود ازت خوشم میاد نه فقط ظاهراً بلکه شخصیت و اخلاقت صدات و

جملات خیلییی عاشقانه و....😢😢😢😭😭😭شوهرم بهش گفته من تو رو تا آخر عمرم میخوام.باید رعایت کنیم که زنم نفهمه.گفته کنارت واقعا آرامش دارم

من دو ماهه زیر نظرش دارم و اصلاااا به روی خودم نیاوردم

۵ بار با دختره قرار گذاشته و باهاش رابطه...داشته

از پیام هاشون فهمیدم.براش خرج کرده گل و رستوران و...

قلبم شکسته بعض دارم......بچه هم دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هرشب بهش پیام میده.مرتب تماس و....

به نظرتون امکان داره مرد متاهل عاشق بشه واقعا؟

تو پیام هاش گفته بود لحظه شماری میکنم که هر هفته بیام ببینمت.

ممکنه از من سرد بشه؟تا حالا با من و بچه ها عالی بوده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و تو طلاق نگرفتی؟؟؟؟

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

یبار ک فهمیدی قرار دارن تعقیبش کن زنگ بزن یه خانوادش و پلیس و تامام

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

یاخدا چجوری ب روش نمیاری باید بزنی دم دهنش مرتیکه بیشرف.

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

تا وقتی که قصد پنهان کاری داشته باشه و نخواد شک کنید رابطش با شما و بچه ها خوبه ولی خودت چی ازش سرد نشدی بدت نیومده میتونی تحمل کنی

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

نمیدونم چی بگم واقعا به نظرم شروع کن به پس انداز کردن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

مثلا تا کی میخوایی صبر کنی؟؟؟

وقتی بچه شون دنیا اومد زمان خوبی اون موقع به روش بیار

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

حالا ک رابطه دارن بهترین کار اینه تا عقدش نکرده به پلیس تحویلش بدی ...

ولی پول جمع کن قبلش اگه چیزی به نام داره با وکیل مشورت کن برای مهریه و..

بی گدار به آب نزن ک فایده ای برات نکنه

قلبم فشرده شد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز