2777
2789
عنوان

به ناخنکارم چی بگم واقعا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 49 پست

من نه تا حالا ناخن کاشتم نه دوست دارم. حتی آرایشگاه نمیرم وخودم کار اصلاح و ابرو مو انجام میدم.فقط خواستم بگم بهشتو برا ما ساختند که جهنمشونو تحمل کنیم به این بهانه.شما نمیخواد به این ریاکاری دامن بزنید و همسفر بتراشید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نه تا حالا ناخن کاشتم نه دوست دارم. حتی آرایشگاه نمیرم وخودم کار اصلاح و ابرو مو انجام میدم.فقط خ ...

عزیزم من از سر دلسوزی به خانم ها یاداوری کردم..فقط چون شنیده بودم یه عده واقعا ندانسته از حکم شرعی کاشت ناخن ،کاشت انجام میدن...ضمن اینکه نهی از منکر واجب هست

هر کسی هر نظری میتونه داشته باشه و نظرش برای خودش محترمه  کسی رو هم توی قبر دیگری نمیگذارن فکر ...

اونهایی که توی جایگاه ساده ی خودشون از راه حرام پول در میارن مطمئن باشید جایگاه مهم و بالایی دستشون باشه صدهابرابر  دزدی و خلاف  میکنن...ضمنا نهی از منکر از  واجباته

اونهایی که توی جایگاه ساده ی خودشون از راه حرام پول در میارن مطمئن باشید جایگاه مهم و بالایی دستشون ...

راه حرام؟؟ 

کی گفته ناخن کاشتن فعل حرامه؟؟

نهی از منکر جزو فروع دین نبود؟

دختری که با ناخن کاری خرج دانشگاه ش رو میده یا خانمی که خرج زندگیش رو درمیاره توصیه شما و شغل جایگزین ناخن کاری براش چیه؟؟

خب شما که خیلی نگران جیب خالی شدن مردم و پر شدن جیب بقیه هستید چرا این سایت فعالین؟ از نت شما و باز ...

اینجا لااقل یه چیز مفید یاد مردم میدن یا بدرد همه میخوره مطالبش...حلالشون باشه ما که پولی بابت چیزی مستقیم نمیدیم..شمام حرص آرایشگرا رو نخور زیاد

همه دنیا دارن کاشت انجام میدن و بسیار هم زیباست بیا با خودت صادق باش آیا از روی حسادت نیست این حرفه ...

چرا فکر می‌کنید این حرفها از روی حسادت هست مگه من ندارم که برم ناخن بکارم...نظرم این بود ..از دوتا دکتر متخصص بپرسید متوجه عوارض این کار مثل قارچ و هزار مورد دیگه  میشید ...البته که هر کی آزاده هر جور میخواد به زیباییش برسه حالا هر بیماری یا ضرری هم بخواد بهش برسه مختاره...اینجا برای تبادل نظر هست اگر نظر کسی رو نمی‌پسندید دلیل بر جبهه گیری نمیشه..من برای دل سوزی این خانم که ناراضی بود گفتم وگرنه شما و امثال شما آزادید هر روز برید ناخوناتون رو مدل به مدل عوض کنید مبارکتون هم باشه 

اگه تو مغز شماها میرفت که علایق هر کس مختلفه الان وضع ما این نبود بهتره شما اون مانعی که گذاشتید رو ...

من گفتم این کار ضرر برای ناخن داره والسلام کی خواسته به عقاید شما بی ادبی کنه ...بعد هم به شما کسی نگفت بکاری با نه ..شما برو ناخن رو بکار ..بنده با اسی بودم

من خودم ارایشگرم واقعا متاسفم واس طرز تفکرت!

کاری به مسائل بهداشتی و اینکه این کار ضرر داره یا نه ندارم من شخصا کاشت رو قبول ندارم و این نظرمه و به اسی گفتم ... کسی به شما چیزی نگفت منظورم اون آرایشگر یا ارایشگرایی هستن که بدون دقت لازم یا مواد مناسب ناخن این خانم رو خراب کرده و فقط پول مهمه براشون ..البته که اونایی که کارشون رو درست انجام میدن جای تحسین هم دارن که مشتری شون هم ازشون راضین و واقعا حلالشون باشه..من خودم سه سال پیش موهامو مش کردم..کلی پول دادم..موهامو کامل سوزوندن..در حالی که خودش کلی از کارش تعریف می‌کرد..واقعا چرا بعضیا پول مردم براشون اهمیت نداره و چون شب عیده و میخوان تندتند کار کنن و مشتری هارو راه بندازن بی دقتی میکنن و میان موهای طرفو نابود میکنن شما خودت بودی چه حسی داشتی ..بنظرم وجدان تو هر کاری لازمه حالا میخوای دکتر باشی مهندس یا هر شغل دیگه ای 

اینجا لااقل یه چیز مفید یاد مردم میدن یا بدرد همه میخوره مطالبش...حلالشون باشه ما که پولی بابت چیزی ...

چیز مفیدی هم باشه شما که اومدی تو این تاپیک دنبال مفیدش نیستی 

من حرص نخوردم ،شما حرص زیاد شدن جیب مردمی که با کار پول به دست میارن  داری