2777
2789
عنوان

به ناخنکارم چی بگم واقعا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 49 پست
والاع بخدا..دوساعت گردن خم‌میکنن...زیر‌بوی شدید مواد کاشت کار انجام میدم..سلامتی و‌جونشون رو به خطر ...

ولشون کن عزیزم کسی که خودش به هیچ جایی نمیرسه نسبت به هر شغلی ی ایرادی میگیره و همه رو مفت خور فرض میکنه.

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار ناخن خودت دربیاد ...آه اه چیه این اشقالا میزنید به دستتون...باعث پیری پلک میشه...تنفس ناخن رو ه ...

اگه تو مغز شماها میرفت که علایق هر کس مختلفه الان وضع ما این نبود بهتره شما اون مانعی که گذاشتید رو مغزتونو بردارید تا ی چی بره تو کلتون

بزار ناخن خودت دربیاد ...آه اه چیه این اشقالا میزنید به دستتون...باعث پیری پلک میشه...تنفس ناخن رو ه ...

همه دنیا دارن کاشت انجام میدن و بسیار هم زیباست

بیا با خودت صادق باش آیا از روی حسادت نیست این حرفها؟

هم به هنر و استقلال ناخنکار حسودیم و هم نسبت به زیبایی خانم هایی که ناخن میکارن 

احکام نپرسید

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام

نا خونهامو برای کاشت دادم دست یه خانم کارشون هم عالی بود واقعا ولی بعدا پشیمون شدم ناخونام به فنا رفت پدر ناخوناتون رو دنیارید با این کارها یک ماهه منتظرم ناخونام یه کم جون بگیرن به ناخونهای اصلیتون برسین 

عزیزم هر طوری که ناخن باشه باید مواد به ناخن خوب بچسبه بنظرم ناخن کارت کارش رو بلد نیست چون اصولا کاشت ناخن برای پوشوندن ایراد ناخنه پس ناخن هر مدلی که باشه با این کار ایرادش پوشونده میشه بعد ایشون گفته چون ناخنت کجه کار من اینطور شده؟؟!!!

در ضمن مواد باید بدون هوا به ناخن بچسبه و اصلا بلند نشه چون باقی موند هوا باعث قارچ ناخن میشه و لبه هم اگر جدا باشه هی مو بهش گیر میکنه که رو اعصابه

هر کسی هر نظری میتونه داشته باشه و نظرش برای خودش محترمه 

کسی رو هم توی قبر دیگری نمیگذارن فکر کنم گفته بودن حق الناس مهمتر از حق الله هست چون خدای رحمان و رحیم از حقش میگذره

زورتون به ناخنهای ها فقط نرسه که دنبال لقمه حلالن و کسی رو مجبور نکردن به زور که ناخن بگذاره یا نگذاره ،

احکام رو برای دزدها و نامردها یادآوری کنین