2777

😁 #

برای هشتگ "😁" 1825 مورد یافت شد.

بچه ها جبهه نگیرید خدایی 

فان#  

هستش ،واسه خنده شما میگم ببینید چه خواهر شوهری دارم من😂😂😂

تو دو سه تا پست میگم خسته نشید😂😂😂

آقا چند بارم گفتم اینجا ایشون یه پیج خانه داری زده(اولین چیز خنده دارش همینه چون فقط جلو دوربین خوبه و ما در جریان بی سلیقگیش هستیم)

اول اسم پیجشو بجای ایده نوشته بود اِده😂😂😂

بهش گفتم idea بنویس

ولی همچنان ede بود😂😂😂

تا اینکه یه پیج دیگه زد 😂😂😂

لطفاهمه نظربدن!

ماشباکه میخوایم بخوابیم(شباکه مامیخوابیم آقاپلیسه بیداره،اینومدنظرداشته باشید)اوهوم داشتم میگفتم ماشبابه یه مشکل بزرگ برمیخوریم!اونم اینه که کی لامپ تراسوخاموش کنه😒حالا شایدبگین لامپ تراس چراروشنه بقیه جاهاخاموش😌به نکته ی ظریفی اشاره کردین برای اینکه قبل خواب مابجای اینکه درهم آمیخته شویم🙈(روم به دیوار،روم سیاه)میریم نت گردی ولامپ تراسوبرای این روشن میزاریم که پشه هانیان دنبال نورصفحه گوشی و منه شیرینو(درست بخون گفتم شیرین نه شیرین عقل😤)رونیش بزنن🐜🐛بعدش که دیگه خسته شدندی ایشون سریع میره زیرپتو،خودشومیزنه خواب که من پاشم لامپوخاموش کنم که البته این حرکت دشمن بی پاسخ نمیمونه😎واینجانب وی راباموشک های فوق پیشرفته رادار گریز مورداصابت قرارمیدهم😎(صدای کف وهورای حضار)که ایشان درجواب حملات من ترامپ گونه میفرماییندبقیه همسراشون نازونوازششون میکنه ماساژشون بده بعدتواینطوری😠میدونم که منظورت اینه که امشبم منتفی😫😓واین میشودکه وی درسمتی دیگر وبنده خشتک برسرکشیده ومتمایل به افق درخوابی عمیق فرومیروم...

فان#  

پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز