2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829586 بازدید | 290067 پست
باش بخور نوش جونت😋جایزه رعایت کردن فستت😁

😁😁😁😁😁تشکر تو چه مهربونی😘😘😘😘

یه عکس قدی از هیکلم گرفتم وقتی لاغر شدم از این عکس قبل و بعدیا درست کنم و کلاس بذارم😂😂😂

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
😁😁😁😁😁تشکر تو چه مهربونی😘😘😘😘 یه عکس قدی از هیکلم گرفتم وقتی لاغر شدم از این عکس قبل و بعدیا ...

انشالله😍

منم میخوام خوش هیکل که شدم یدونه عکس# بزنم وبزارم تو امضام  ینی انقد ذوق مرگم ااااا

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۶۹ کیلو بودم پارسال شهریور تو یه ماه اومدم به ۶۰ از ۶۰ تا ۵۲ حدود یازده ماه هستش

دمت گرم تو یه ماه چجوری ۹کیلو کم کردی عزیزم؟

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
انشالله😍 منم میخوام خوش هیکل که شدم یدونه عکس# بزنم وبزارم تو امضام    ینی انقد ذوق مر ...

عکس از قبلت و الانت نداری؟میشه لطفا برام بذاری؟

از اوایل رژیم الان تو گوشیم ندارم ولی از وقتی ۷۵بودم و۷۱دارم الان میزارم

ممنون عزیزم.

من هفته ای یبار برنج ده قاشق میخوردم و روزای دیگه ناهار سالاد فصل میخوردم یا مرغ ابپز بدون نون یا کب ...

عالیه😍منم میخوام تا جای ممکن وعده هامو سبک کنم،مثلا یه لیوان شیر وخرما و‌...

من هفته ای یبار برنج ده قاشق میخوردم و روزای دیگه ناهار سالاد فصل میخوردم یا مرغ ابپز بدون نون یا کب ...

اهان کالری شماری نبوده.

ولی ارادت واقعا تحسین داره.دمت گرم عزیزدل😍

سلاااام خیلی تلاش کردم تونستم این تاپیک رو پیدا کنم منم رژیم میخوام بچا ها 😭😢😢😭😭😭😭بچم هفت ماه ...

سلام گلم خوش اومدی.گریه نداره😐منم77کیلوبودم،به مدت چهارماه شدم60😊شیرخودتومیخوره؟وزنتودربیست ضرب کن منهی صد.1500کالری مجازت هست.به علاوه دولیوان شیرکم چرب.شماکه شیرمیدین ماه های اول لازم نیست روزای فست بگیرین.روزانه نیم ساعت پیاده روی تندداشته باش.سعی کن نوشابه،سس،ماکارونی،سرخ کردنی ومحصولات صنعتی رومصرف نکنی.ان شاا...ماهی تاپنج کیلوکم میکنی.سوالی داشتی تکم کن😊

۷۵😣 این ۷۱😑😕

وای چقدر این ۴کیلو تاثیر داشته.خیلی خوب سایز کم کردی گلم.

وای چقدر این ۴کیلو تاثیر داشته.خیلی خوب سایز کم کردی گلم.

آره😁۷۵بودنی سایزم ۴۴بود😒الان ۷۰٫۵سایزم ۴۰😁😁😁همشم بخاطر ورزش کردنه،یه مدت تا مرز جرررر خودن ورزش میکردم😲😥