2777
2789

سلام

وقتی برای اولین بار میبینیش و زبان فارسی رو هم اصلا بلد نیست و اولین باره میاد ایران

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

فردا مهمون کوچولو دارم

اما اصلا یادم نمیاد ۱۳ سالگی چه تفریحاتی داره چه حال و هوایی

خیلی وقته بچه این سنی ندیدم و معاشرت نداشتم

من تهرانم

کجاها ببرمش

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کدوم شهری بگم دخترم بیاد باش بازی کنه انگلیسیش کامله😀

کاش انگلیسی بلد بود از آلمان میاد فقط هم گویا آلمانی بلده

متاسفانه مامانش کار بدی کرده و بهش فارسی یاد نداده 

اصلا تصوری از بچه ۱۳ ساله ندارم

نمیدونم باید باهاش بازی کنم اسباب بازی چی بخرم

یا نه

کجا سرگرمش کنم غذا چی بپزم

وای چقدر سخته واسم

ببرش سرزمین عجایب.پارک ارم.باغ وحش.سرزمین موجهای آبی.برج میلاد.

انیمیشن جدید دانلود کنید باهم  ببینید و پاپ کورن بخورید.

مهره دستبند سازی بگیرید و باهم دستبندو گردنبند درست کنید.

دخترای تینیجر معمولا از اینکه آشپزی کنن و یا کسی رو میکاپ کنن خیلی لذت میبرن.باهم کیک بپزید و کارایی از این دست...

بچه هاذبا هم فرق دارن صرفا سن مهم نیس، دختر من ۱۳ سالشه عاشق فیلم و‌کتاب هری پاتره، تفریحشم کارتن . استخر حتما ببرش . ببر او‌پارک هم شیکه هم تمیزه خوشش میاد . هیومن پارک ببر . این وسایلی که تو‌پارک دریاچه چیتگره هم خوبه . اتاق فرار خوبه . ژوراسیک پارک ببر.همه اینارو سرچ کن ادرساشو‌در بیار . دختر من اینارو‌دوستداره خیلی. 

بچه هاذبا هم فرق دارن صرفا سن مهم نیس، دختر من ۱۳ سالشه عاشق فیلم و‌کتاب هری پاتره، تفریحشم کارتن . ...

سپاس خیلی ممنون

2790
2778
2791
2779
2792