بی نظمی و بی مسئولیتی نوجوان ها

با سلام و خسته نباشید

سوالم در مورد پسرم که ۱۴ سالشه و دخترم که ۱۸ سالشه

این دوتا خیلی شلخته و بی نظم هستن  طوری که اگه کسی وارد اتاقشون بشه امکان داره زمین بخوره به قدری شلوغ  و بهم ریختست و هر چقدر من و پدرشون بهشون میگیم مرتب نمیکنن و میگن اتاق شخصی خودمه دلم میخواد بهم ریخته باشه

هرازگاهی من براشون مرتب میکنم تا خجالت بکشن ولی انگار نه انگار

اگه میشه پیشنهادی بدید من چه کنم که اینا حرفم را گوش کنن واقعا عصبی شدم هر روز تاکید میکنم منظم باشید اصلا توجهی نمیکنن. یعنی از بچگی نتونستم مسئولیت به دوششون بزارم همیشه کم آوردم وقتی یک حرف و چند بار تکرار میکنم و انجام نمیدن خسته میشم و مجبور میشم خودم انجامش بدم.

لطفا اگه راهکاری هست به من بگید تا بتونم این بچه ها رو وادار کنم که منظم باشن.

در ضمن اینکه یه وقتهایی من اتاقشونو تمیز میکنم بد عادت نمیشن.؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
اول از همه می‌خواهم کمی به شما آرامش خاطر بدهم که درصد بسیار زیادی از نوجوانان همین گونه هستند و نا مرتب هستند.
اما شیوه‌ی مناسب برخورد با چنین کودکان و نوجوانانی این است که با پیامد کارشون روبرو شوند،زمانی اتاق آنها نامرتب است به هیچ عنوان شما برایشان مرتب نکنید.
تا جایی که حتی لباس تمیز خود را پیدانکند،این کار موجب می‌شود که فرزندانتان متوجه عملکرد اشتباه خود بشوند.
و با خود تصمیم بگیرید که تحت هیچ شرایطی دیگر در مورد نظم انضباط آنها صحبتی نکنید و این مطلب را کاملا نادیده بگیرید.
اما رفتار دوستانه و نزدیک خود را با آنها حفظ نمایید.
با سپاس