اختلاف و بی مسئولیتی همسر

سلام. شوهرم بداخلاق و بددهنه. از درآمد من سواستفاده میکنه علی رغم مخالفت من. با دخترهای دانشگاه جشن میگیرن مجازی در ارتباط هستند با اینکه بارها ازش خواستم این کارها رو نکنه به من برمیخوره. خونه مستقل نمیگیره. خرجی نمیده‌ . برای تهیه مایحتاج خونه باید مدام باهاش بحث کرد. برای دکتر بردن بچه همینطور. اوایل از من حمایت میکرد جلوی خانوادش حالا دیگه رفته طرف خانوادش . خانوادش به من توهین میکنن توی زندگیمون دخالت میکنن به شوهرم میگن طلاقش بده بچه رو بگیر. شوهرم فقط فکر پیشرفت خودشه ماشین بهتر، ارشد بخونه. من و بچه هیچی. حتی یه اسباب بازی برای بچه نمیگیره. دیگه خسته شدم . یا مهمونی دوره ای یا دنبال کارهای بیخود یا کارهای ننه و باباشه یا روی مبل لم داده با گوشی یا خوابه.  مشاوره هم نمیاد. حرف زدن ، محبت کردن ، وساطت خواهرهاش هیچ کدوم جواب نداده. الانم اومدم خونه پدرم و گفتم به شرط اینکه مشاوره بره و خونه جدا بگیره برمیگردم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار / پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
در رابطه با رابطه شما اطلاعات بیشتری نیاز است
سبک تعامل شما با یکدیگر چگونه است؟؟
این که مشکلاتتون از کی شروع شده؟؟
اما با توجه به مطالبی که عنوان کردید به نظر میرسه نقطه تعارض شما عدم صمیمیت و عدم تعهد است و ملات هر رابطه نیز که عشق است در رابطه شما کمرنگ است برای این که رابطه بتواند پایدار باشد بهتراست سه اصل صمیمیت ،تعهد ،میل و کشش جنسی وجود داشته باشد و حداقل سلامت روان نیز در طرفین باشد بهتر است این موارد رو در رابطه افزایش دهید
با شما موافقم برای ادامه نیازمند مشاوره حضوری هستید
پایدار باشید