با بی مسئولیتی همسرم چطور رفتار کنم؟

سلام خسته نباشید شوهرم خیلی بیمسئولیته اصلا بفکر اینده نیست شغلش ازاده و ماهی حدود شیش میلیون درامد داره حالا فوقش دی تومن قسط بده اما ن خونه داریم ن ماشین هر شب میره بیرون و تا ساعت ده نمیاد خونه ما ی پسر شیش ماهه هم داریم همه نصیحتش میکنن اما انگار ن انگار تا یکی دوروز متحول میشه اما بعدش انگار ن انگار هرشب میره بیرون وفقط میچره تو خیابونا .و معمولا بهونه اش اینه که حوصله اش خونه سر میره .دیونه ام کرده بخدا همه کارارو از سرخودش باز میکنه زیاد خرج لباس میکنه .هرکار کردم برا اینکه ب خونه جذب شه 😢😢

ممنون از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم من نمیدونم منظورت به خونه جذب بشه چی هست
اما به نظر میرسه تعریف همسرتون در مورد تعهد و مسئولیت متفاوت است
در مورد انتظار و خواسته تون مستقیم.بدون کنایه و تیکه در زمان و مکان مناسب صحبت کنید
به صورت عملی مسیولیتهای کوچیک بهشون بدید و قدردانی کنید
ازشون بخواید برای زندگی و رابطه بهتر پیش یک زوج درمانگر برید
حتی اگر خودشون نیومدن شما به تنهایی مراجعه کنید