اعتیاد و بی مسئولیتی همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 56 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. همسر من اعتیاد داره و بی مسئولیته هر چی پول داره بیشترش خرج مصرفش میشه من خیلی اذیت میشم الان پنج ساله که اوضاع همینه، نسبت به زندگی بیخیاله یعنی یه نون نمیره خودش بخره و از من طلبکاره حتی خیلی وقتا سیگارشم خودم باید برم بخرم همه مسئولیت زندگی روی دوش خودمه، من ۲۵سالمه نه موافق ادامه تحصیلمه و نه موافق کارکردنم اگه با اون بود میخواد من دور فضای مجازی رو خط بکشم منم که فقط یه تلگرام دارم و همینم هفته ای چند بار سرکوبشو میزنه،خیلی از زندگی خستم همش به سرم میزنه طلاق بگیرم ولی بازم میگم شاید بشه درستش کرد اما وقتی زندگی بهم فشار میاره باز ناامید میشم در کنار این چیزایی که گفتم فقط زبون بازه یعنی هر کی از دور میبینه میگه این آقا عاشق منه ولی اینطور نیست،رابطه جنسی که چیز مهمی تو زندگی زناشوییه واسه ما هر دو ماه یکبار اونم شاید اتفاق بیوفته،تو رو خدا راهنماییم کنید من راجع به این چیزایی که گفتم با هیچ کس صحبت نکردم و خانوادم فکر میکنن من خیلی خوشبختم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام به شما دوست عزيز
مواردی كه فرموديد برای تمامی افرادی كه مصرف كننده هستند صدق ميكنه
افراد مصرف كننده الويت زندگيشون مصرف و لذت بعد مصرف هست
اصلا براشون مسايل زندگی
احساسات همسر و آينده خودشون و خانوادشون
حتی موارد بحرانی زندگی مثل بيماری و از اين قبيل مهم نيست
و یا خيلی ساده ميگيرند.
بهتون پيشنهاد ميكنم از همسرتون بخواييد كه برای درمان اقدام كنن
بهشون اطمينان بديد كمكش خواهيد كرد
بگيد كه اطلاع داريد وسوسه مواد زياد هست و ممكنه از ترس خماری و درد اين كارو نكنه اما با كمک پزشک و تيم درمانی ترک آسان خواهد شد
و از همه مهمتر شما در كنارش هستيد.
اگر بچه نداريد فعلا بچه دار نشيد
اگر همكاری كردن چه بهتر اگر نه اجازه نديد راحت در خونه به كارشون ادامه بدن خانواده اشون رو در جريان كارشون قرار بديد و از يه بزرگتر كه همسرتون ازش حرف شنوی دارن كمک بگيريد.
سعی نكنيد اوضاع رو جوری جلوه بديد كه اطرافيان مخصوصا خانواده فكر كنن كه همه چيزخوبه
به خواسته های همسرتون تا زمانی كه همكاری رو شروع نكردن تن ندهيد.
و اگر معترض شد دليل اين رفتارهاتون رو بهش بگيد و تاكيد كنيد كه تا زمانی كه مصرف ميكنن رفتار شما با ايشون هم همينه
و زماني اوضاع خوب ميشه كه برای درمان اقدام كنن.

تجربه شما

سلام خیلی ممنون از راهنمایی های شما

چشم همین کارهایی که گفتید انجام میدم

واینکه اگه تا الان به خانوادم حرفی نزدم بخاطر اینکه مخالف ازدواجم با این آقا بودن و من به اصرار خودم با ایشون ازدواج کردم اما ناگفته نماند با این وجود خیلی پشتیبانم هستن