سلام

شوهرم همش گير رفيقاشه و همش خوابه يا سرلجم كارهايی كه دوست ندارم انجام ميده بهش ميگم برای خونه خريد كن نميكنه مايحتاج ها رو بيار نمياره اهميت نميده به خونه و زندگی همش با رفيقاش حرف ميزنه ميگرده سرد به زندگی همش خودمو نفرين ميكنم من الان حاملم خيلی عصبيم ميكنه همش ميگم الهی سر زايمانم بميرم ديگه برنگردم باهاش زندگی كنم بعضی وقتها قلبم درد ميگيره از حرص زياد چيكار كنم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢١ جنسیت زن شغل خانه داري وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
عزیزم می‌فهمم که این شرایط خصوصا برای یک زن باردار چقدر آزاردهنده می‌تونه باشه و شما حق داری که دلگیر باشی، بهتره آروم باشید با جنگ اعصاب هیچ چیزی پیش نمیره، در زمان مناسب و فضای مناسب مسئله‌رو باهاش مطرح کنید و شرایط سخت فعلیتون‌رو براش توضیح بدید و نیازهاتون‌رو بیان کنید میتونید از یک بزرگتر هم برای بازگویی نیازهاتون کمک بگیرید،اما بهتره که از یک مشاور کمک بگیرید تا به صورت تخصصی راهنماییتون کنه...
با آرزوی آرامش