سلام مچ هر دو پای همسرم بیست ساله درد میکنه، گاهی یکیش بیشتر به حالت جابجایی،در طول روز که کار میکنه نه ، روزهایی که کار نداره بیشتر،تورم و خشکی صبحگاهی هم نداره، وقتی فشار و ماساژ میده یا گرمش میکنه بهتر میشه،با سرما بدتر، آزمایش و عکس مفصلی دادیم،عکس سالمه کاملا،آزمایش همه فاکتورهای رماتیسم مثل، esr ,ccp ,CPR ,anti dna منفی غیر از ana مثبت، یعنی مبتلا به رماتیسمه؟😔

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی و حرکات اصلاحی بدن

با سلام و وقت بخیر
به یک فوق تخصص مچ پا مراجعه نمایید تا بررسی بیشتری از طریق MRI و تست های بالینی انجام دهند.