رماتیسم

مادرم از جوانی رماتیسم مبتلا هست وهمیشه شاهد درد کشیدنش بودم ...ولی با این حال به شدت برام زحمت کشیده وبا وجود بیماری برام سنگ تموم گذاشته ...الان مادرم بیماریش تشدید شده ودر من ترس ونگرانی از دست دادنش رو دارم خیلی دلم گرفته کاری هم ازم برنمیاد احساس عذاب وجدان دارم ...از این بیماری متنفرم همش میگم چرا مادر من باید اینقدر درد ورنج تحمل کنه ...همه به مهربونی وسادگی دست دلبازی میشناسنش اینو همه میگن که چه زن خوبیه وهمش دنبال کار خیره بعضی وقتا میگم از بس به فکر دیگرانه وهیچی رو برا خودش نمیخواد مریض میشه ودلم گرفته ...من کسی رو ندارم فقط همین مادر هستش که واقعاً دلسوز منه ....

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

عزیز دلم شما بینهایت خسته هستید.مادرتان را به یک دکتر خوب ببرید که بنده بهتان معرفی میکنم اما در اینجا نمیتوانم چرا که برخلاف قوانین سایت هست.و شما یابنده تماس بگیرید تا شمارا راهنمایی کنم.
واما شما...این پذیرش را داشته باشید که در هر خوانواده ای یکی از اعضا بدون اینکه عمدی باشه دچار بیماری میشه و عزیزانش رفته رفته تحلیل می‌روند و رنج می‌کشند.شما در کنار نگهداری و همیاری مادرتان به خواسته ها و برنامه های خودتان برسید و بپذیرید زندگی دارای پیچیدگی های بسیاریست که از کنترل ما خارج هست.