درد مفاصل و ترس از رماتیسم

سلام من حدود سه هفتست مفاصلم درد داره مثلا الان انگشتم درد داره نیم ساعت بعد انگشت پام میشه از روماتیسم خیلی میترسم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

ترس بدون دليل و مدرک فقط ناراحت كننده است

جنسيتتان و سنتان نامشخص است

تغييرات هورمونی معمولی به خصوص در خانم ها عامل بسياری از درد های مفاصل مختلف است. با توجه به تغييرات زياد هورمون ها در طول دوران قاعدگی اين درد ها نيز دور از انتظار نيستند.

وجود بيماری روماتيسم مفصلی توسط آزمايش خون و فاكتور RF قابل تشخيص و پيگيری است.

درد در مفاصل می تواند علت های بسيار متعدد داشته باشد

آيا با فعاليت خاصي يا قرار گرفتن در وضعيت خاصی درد شروع مي شود،؟