سلام با عرض خسته نباشید. من مفصل کتف دست چپم گاهی اوقات درد قابل تحملی دارد. که بیشتر موارد در اثر سرما شروع به درد می کند . الان 2 ساله که این درد خفیف رو دارم که نیازی هم به مسکن ندارد. ولی سختی خود را هم دارد. می خواستم بدانم آیا این درد می تونه شروع رماتیسم باشد. هیچ سابقه فامیلی رماتیسم رو هم نداریم اما می ترسم . می خواستم بدانم دلیل این درد چی می تواند باشد.

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

درد های روماتيسمی به شكل قرينه هستند و چند مفصل را درگير می كند. درد شما نشان دهنده شروع روماتيسم نيست.

گاهی نقاط گرفتگی در عضله ايجاد می شود كه ممكن است درد آن ها به مناطق اطراف هم سرايت كند. چنانچه علائم شديد نيستند و محدوديت دامنه حركتی نداريد وبا توجه به اينكه ذكر كرديد با سرما تشديد می شود ميتواند به همين دليل باشد.

كتف خود را از تماس با هوای سرد مثله باد كولر ، دور نگه داريد و در مواقع درد از گرما استفاده كنيد.

موفق باشيد