سلام. با سرترالین پریودیم بهم میریزه.و هر ده روز یکبار پریود میشم

دکتر بهم ال دی داده باهاش بخورم

اما ال دی هم تپش قلب میده بهم و باید پرانول بخورم

اس سیتالوپرام هم پریودیمو جلو مینداخت.

الان من اگه سرترالین رو ادامه بدم پریودیم اصلاح میشه یا تا آخر قراره بهم بریزه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل هنرمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، اینکه در ادامه چه اتفاقی می افتد قابل پیش بینی نیست، بعضی از مراجعین ذکر می کنند ماهها مشکلشون ادامه پیدا کرد و برخی دیگر بهبود را گزارش می کنند، اما اگر شرایط برای شما سخت و غیر قابل تحمل است از روانپزشکتان بخواهید دارو را عوض کند، داروهای مختلفی وجود دارد که این عارضه را ایجاد نمی کند.