سلام پسرم 15 ماهشه غذای سفره نمیخوره نهایت 2یا 3قاشق چایخوری....گوشت ومرغ هم میریزه بیرون...بیشتر سرلاک وسیر برنج میخوره ..چه کنم ؟
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی اینطور که پیداست کودکتون غذاهای نرم رو همچنان ترجیح می ده بهتره براش برنج نرم بپزید گوشت هم مخلوط با برنج و از مقادیر کم شروع کنید غلظت غذاها را کم کم افزایش بدید تا بتونه غلیظ تر رو بخوره