سلام پسرم بعد از هر وعدش بالا میاره حتی اگه وعدش کم بدم 17 ماهشه 3قاشق غذاخوری ناهار و شامشه. چکار کنم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی دریافت شیر و غذا با هم نباشه میزان کمتر از سه قاشق غذاخوری در هر وعده بدید و تعدد وعده ها رو بیشتر کنید ساعات مشخص غذا بدید در صورتی هم که کمبود وزن داره مشورت کنید شاید احتمالی از رفلاکس باشه شاد باشید