وصيت نامه و شرايط آن

25 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشيد

در رابطه با چند و چون وصيت نامه سوالاتی داشتم، ممنون می شوم بنده را راهنمايی بفرماييد.

همسر سابق بنده تصميم به تنظيم وصيت نامه رسمی گرفته اند و به گفته خودشان ميخواهند يک سوم اموالشان را برای من در نظر بگيرند. علت جدايی ما از حوصله اين بحث خارج هست، ولی می خواستم بدانم كه مگر می توان مالی را برای شخصی غير از خويشاوندان سببی و نسبی وصيت كرد؟

از طرفی نگران هستم كه در صورت تنظيم اين وصيت نامه، اگر ايشان بدهی داشته باشند به گردن من بيفتد.

لطفا راهنمايی بفرماييد،

پيشاپيش ممنون از پاسخ شما

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٥ جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
در پاسخ به سوال اول شما باید گفت بله ، وصیت کننده می تواند تا یک سوم اموال خود را به نفع هرکس حتی افرادی غیر از خویشاوندان خود وصیت کند.
در خصوص بدهی افراد پس از فوت لازم است بدانید ، برای تعیین میزان یک سوم از اموال متوفی که در مورد آن وصیت شده است ، ابتدا لازم است همه ی بدهی های متوفی پرداخت شود و سپس از مبلغ باقیمانده یک سوم جدا شود.بنابراین کسی که وصیتی به نفع او شده باشد مسئولیتی از نظر بدهی های متوفی ندارد .
موفق باشید.

تجربه شما

با عرض سلام،

ممنون بابت پاسخ شما.