وصیت بیش از یک سوم دارایی

عرض سلام و خسته نباشید

من یه سوالی خدمتتون داشتم:

پدر من مالک 21 سهم از یک ملک بودن. ما چهارتا خواهر هستیم. پدر من قبل از فوتشون در دفتر ثبت اسناد به صورت قانونی وصیت میکنن که به یکی از خواهرام 10.5 سهم برسه و به من و دو خواهر دیکه 3.5 سهم و به این شکل 21 سهم رو وصیت کردن.

درواقع مشخصات و میزان سهم هر نفر  رو داخل وصیت نامه ذکر کردن.

حالا سوالم اینه با توجه به اینکه ایشون بیشتر از یک سوم داراییش رو وصیت کرده من اگه اعتراض و شکایت کنم کلا وصیت نامه باطل میشه و ارث به صورت قانونی یعنی به چهار نفر به صورت مساوی تقسیم میشه یا اتفاق دیگه ای می افته؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

اطلاعات تکمیلی

سن 50 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
وصیت تنها نسبت به مازاد یک سوم غیرنافذ خواهد بود و تا یک سوم به خواهد تعلق خواهد گرفت
موفق باشید