وصیت نامه

با سلام و تقدیم احترام.

مادری قبل از فوت به صورت شفاهی به فرزند ارشد خود (پسر 26ساله در شرف تأهل) وصیت میکنن تمام اموال نقدی و منزل به شکل نصف با بچه دومشان (دختر 25ساله درشرف تأهل) تقسیم گردد. آیا ایشان از نظر قوانین شریعت مجاز به چنین تصمیم گیری بودند؟ آیا نباید فقط برای یک سوم ارثیه شان تصمیم بگیرند؟ اگر ایشان مجاز به اخذ چنین تصمیمی نبودند حکم دینی آن برای مادر مرحومشان چیست؟ فرزند پسر بیشتر محتاج پول هست و با این تصمیم زندگی فرزند پسر و نو عروسش تحت تاثیر قرار گرفته.

با سپاس و تجدید احترام

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام

ارث باید طبق قانون اسلام تقسیم شود. انسان فقط درمورد یک‌سوم اموال خود می‌تواند وصیت کند. بنابراین وصیت این خانم فقط در مورد یک‌سوم اموالش باید اجرا شود نه بیشتر.