رفتاری با مردی که خسیس است

به نظرتون چیکار کنم؟ شوهرم برای همه ولخرجه ولی به من و بچه ام که میرسه خسیس نگین که خودت عادتش دادی که اصلا اینطوری نیست چون وقتی خودش محدودت میکنه و تو چهارچوب میذاره که خریدت بیشتر از فلان مبلغ نشه وگر نه باعث دلخوری و تنش تو زندگیمون میشه چی کار میشه کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست عزیز اگر همسرتان خسیس باشند به طور کلی در همه جنبه های زندگی ودربرابر همه اینطور عستند
یا ایشون خسیس نیستند و یا تعریف شما از خساست متفاوت است
اگر همسرتون خسیس باشه اول نباید فراموش کنید حل این مشکل کار اسونی نیست میشود تعدیلش کرد
ضمن اینکه طبیعت همسرتان را میپذیرید. با همسرتان صحبت کنید.ناراحتی تون رو نشون بدید البته نه با دعوا وجنگ بجاش بگید که از رفتارهاش ناراحت هستید البته به حق
رفتارهای مثبتش رو تقویت و تشویق کنید. تشکر کنید بابت هر تغییر کوچیکی
برای تقسیم دخل و خرج منزل همفکری کنید و در این بین کم کم نظرتون رو بگید
مقابله به مثل و یا سرزنش نکنید چون این باعث شدت رفتار میشود
مهمتر از همه ببینید همسرتون چه نگرانی دارد. تلاش کنید اگر نگرانی بابت اینده دارند با همفکری برطرفش کنید مثلا ممکن بگن نگران اینده بچه و یا خودمون هستم شرایط اقتصادی  خوب نیست شما با دلگرمی دادن و همینطور تقسیم درامد و هزینه نشون بدید شما هم مثل ایشون به فکر هستید