همسر خسیس

شوهرم خیلی خسیسه این اخلاقش آزارم میده. 30 سالشه سنتی ازدواج کردیم کارمنده. از اول یکمی اینطوری بود اهل حساب کتاب بود ولی روز به روز  بدتر میشه. مثلا قبلا میگفت سالی یکبار فقط اقوام درجه یک رو میتونی دعوت کنی نه بقیه رو و بچه هاشونو، الان سالی یکبارم اگه بخوام بگم دعوا راه میندازه طوری که پشیمون میشم نکنه با مهمونا بد رفتار کنه یا مثلا میگه یه نوع غذا درست کن برای مهمون در صورتی که فامیلای ما اصلا یه نوع جلوش تا حالا غذا نذاشتن از نظر مالی هم در یک سطحیم . یا مثلا 10 بار میاد خونه ی مادربزرگم ولی اصلا یه تعارف به اینا نمیکنه که بیان خونمون جالبه دونفرم بیشتر نیستن، به اصرار من میاد خونه ی مادربزرگم اگر به خودش باشه اصلا نمیاد که مبادا نخواد پس بده. کلا جایی نمیاد یا با دعوا میاد که علت اصلیش پس دادن مهمونیه و از مهمونی استقبال نمیکنه. یا بهم اصلا پول توجیبی نمیده اگرم تا جایی بخوام برم فقط اندازه کرایه بهم میده، اضافشم میگه نگه دار واسه دفعه بعدی یا سوال جواب میکنه که با بقیش چی خریدی چیزیم بخوام بخرم همش میگه داری برای چیته. مثلا کلا دوتا کیف دارم عزا و عروسی و سر کوچه میندازم 😑. یه موردی که اعصابمو خورد  میکنه اینکه اگه جشنی چیزی برای خواهر برادراش باشه مثل پاگشا و تولداشون میره کادو گرون ميخره ولی برای خانواده ی من اصلا خرج نمیکنه اگرم ضروری باشه دست رو چیزای ارزون و آبرو بر میزاره،تازه فامیلا یا خانواده ی من برای تولد و کلا مراسمامون بهترین چیزارو میخرن ولی شوهرم اصلا توجه نداره تشکر درست حسابیم نمیکنه ولی خانوادش یه جوراب بخرن برامون هی به چشم میاره تا عمرم داره میره جبران میکنه. میدونم اخلاقشه و نمیشه آدمارو خیلی تغییر داد
 ولی ترفندی وجود نداره برای گرفتن پول یا اینکه اگه بخواد سالی یکبار مهمونی بدم مخالفت نکنه؟

اطلاعات تکمیلی

شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
امیدوارم که خوب باشید
همونطور که خودتون فرمودید امکان تغییر در رفتار همسرتون خیلی کم هست اما میتونید ازشون درخواست کنید که مبلغ خرجی ماهیانه شما مشخص باشه و طوری باشه که هربار نخواهید برای خرید چیزی یا دعوت کردن مهمون ازشون درخواست کنید و سعی کنید از اون مبلغ برای تامین مایحتاج خودتون استفاده کنید ، به غیر از اون به توانمندی های خودتون توجه کنید و برای اینکه کمتر در عذاب باشید سعی کنید ببینید چه راهی برای کم کردن این وابستگی وجود دارد و اگر امکانش رو دارید از طریق کسب درامد برای خودتون منبع درامدی ایجاد کنید این کسب و کار میتونه حتی خونگی و بر اساس مهارتهای آشپزی ، خیاطی ، هنری و ... باشه. درباره میزان دعوت کردن مهمونها به منزلتون هم اگر بتونید به توافقی برای تعداد دفعات مهمانی در ماه برسید خیلی خوب است مثلا اینکه در ماه 2 بار مهمان به منزل دعوت کنید و دو بار هم به مهمانی بروید به این صورت وقتی از پیش قراردادی تعیین شده باشد میتوان تا حدی از بحث ها جلوگیری کرد. موفق باشید