نامزد خسیس و بی مسئولیت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 109 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خیلی خسته شدم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم بزارین اول در مورد خودم بگم من 19 سالمه یک بار عقد بودم طلاق گرفتم و الان با مردی 30 ساله عقد کردیم الان 6 ماه میگذره و اصلا تفاهم نداریم نامزدم خیلی بچه ننه است فقط با حرفای خانوادش زندگی میکنه و هرچی حرف بینمون رد و بدل میشه میره به خانوادش میگه بی نهایت خسیس هست یک چیزی که ازش میخوام حتی کوچیک میگه پول ندارم و تو درکم نمیکنی فکر نمیکنی شاید نداشته باشم یک مدت پیش من خونشون مهمون بودم( راهمون دوره وقتی میرم خونشون چند روز میمونم )

بعد با مادرش رفتیم خونه خالش مامانش از اونجا رفت خونه دوستش منم یکم نشستم بعد هوا هم سرد بود من شوهرم بهم پول نداده بود که بتونم سوار ماشین بشم و خالش هی میگفت بزار برات اسنپ بگیرم برو اما تو کیفم هزار تومنم نداشتم از خجالتم نتونستم بگم پول ندارم گفتم نه پیاده میرم اون شب برگشتم خونه به شوهرم گلایه کردم که از عید قربان یک شالم نگرفتی چیزی نگفتم اما حداقل کاش پول ماشین میدادی  مجبور نمیشدم اون همه راه پیاده بیام و باز هم برگشت گفت من کلی قرض دارم (من اطلاعی ندارم به کی و کجا قرض داره اما همیشه میگه قرض دارم پول ندارم) اون شب یکم بحث کردیم منم گفتم اگه میدونستی نمیتونی مسئولیت پذیر باشی کاش ازدواج نمیکردی من که برگشتم خونه خودمون بهم اس داد من همه چی رو به خانوادم گفتم قراره بیایم با بابات صحبت کنیم منم یک عالمه ناراحت شدم و یک هفته گوشیمو خاموش کردم اما اصلا یک بار هم سراغمو نگرفت بعد یک هفته با مامان باباش اومدن و کلی منو مقصر کردن (شوهرم یک آدم بسیار بسیار شکاک هست و چند بار بهم تهمت زده بود تو به برادرم نظر داری و باهاش دوستی و بهم پیگفت با نامزد قبلیت در ارتباطی بیرون که میری زیاد در و برتو نگاه میکنی) من اون حرفاشو به پدرش اینا گفتم و پدرشوهرم با تمام پررویی جلوی همه دراز کشید و ادای خوابیدن منو در آورد گفت چون تو بی حجابی این بخاطر همون به تو تهمت زد که با برادرم در ارتباطی و مادرش گفت نیاز به پول نداشتی که ما اون راه هارو پیاده میریم همیشه. بعد من یک مدت قهر کردم چون واقعا از حرکت پدر و مادرش خیلی ناراحت بودم الان آشتی کردیم اما خیلی از چشمم افتاده خیلی خیلی سرد رفتار میکنیم و روزی یکی دوتا پیام میدیم فقط لطفا راهنماییم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل شاغل نیستم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
مسایل مالی،اختلاف سن،مرزبندیهای رفتاری و خیلی موارد دیگه باید در دوره ی آشنایی و قبل از عقد به طور مفصل درموردشون صحبت بشه. اینکه آیا طرف مقابل میتونه خواسته های منو براورده کنه یا من خواسته های اون رو؟این که خساست از نظر دو‌نفر چه معنایی داره؟اینکه فرهنگهای دو خانواده با توجه به اینکه در دو شهر مختلف هستین تا چه حد بهم نزدیکه؟آداب و رسم و رسوم دو خانواده چطوره؟آیا ویژگیهای شخصیتی و رفتاری دو نفر بهم میخوره؟آیا با توجه به اختلافی که توی سن تقویمی شما هست سن عقلیتون هم همینقد اختلاف داره یا بهم نزدیکه و ... اینها مسایل خیلی مهمیه که شما باید در موردش به صورت کامل قبل از وارد شدن به مرحله ی جدیه عقد صحبت میکردید.بنابراین الان طی جلسات مفصل بشینید و در مورد این مسایل در آرامش باهم صحبت کنید. همچنین وقتی به مشکل برمیخورید پای خانواده هارو وسط نکشید که این شیوه ی حل مساله ی مناسبی نیست. شما در این مواقع نیاز به کمک تخصصی دارید.
توصیه ی اکید من رفتن به صورت حضوری نزد روانشناس هستش تا رابطه ی شما به صورت همه جانبه بررسی بشه و بتونید تصمیم مناسبی بگیرید.
شاد و پیروز باشید.

تجربه شما

خیلی ممنون خانوم دکتر