سلام خسته نباشید. دختر من 5 ساله هستش .

پارسال فرستادمش مهد کودک و خیلی هم خوشش اومده بود و میگفت دوست داره. ولی امسال که خواستم ثبت نامش کنم گفت دوست نداره بره و دوست داره خونه باشه و در خونه با داداشش بازی کنه.

ضمن اینکه من یه پسر 2 سال و نیمه و یه پسر چند ماهه هم دارم.

دلیل این رفتار چی ممکنه باشه؟نگرانم که تو دوران پیش دبستانی نتونم بفرستمش!

اطلاعات تکمیلی

سن 35 سال جنسیت زن شغل خانه دار_معاون ابتدایی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مامان عزیز. نگران نباشین.
از تایم کوتاه شروع کنید بزاریدش مهد مثلا دو ساعت و یک روز در میان. و حتما و حتما زمانی که میاد خونه زمانی رو براش اختصاص بدین تا باهم بازی کنید. گاهی پسرتون رو پیش همسر یا شخص مورد اعتماد بزارید و نیم تا یک ساعت فقط با دخترتون باشین.
شاد باشین.