کلاس های آموزشی جایگزین مهدکودک

اگه بچم رو نتوانم برای مهد ثبت نام بكنم بخاطر شهريه های سنگين چه پيشنهاد ديگری برای جايگزين كردن مهدكودک به من ميدهيد مثلا اگر كلاس آموزشی بنويسم ميتونه خوب باشه يا نه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٧ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
مطمئنا كودک در مهدكودک چون با يک شرايط ثابت و مربی ثابت و همكلاسيهای ثابت روبرو ميشود اعتماد بيشتری و احساس امنيت بيشتری ميكند اما در صورتيكه نتوانستيد از اين شرايط استفاده كنيد كلاسهای آموزشی با گروه همسالان (سرای محله ،فرهنگسرا،موسسه های خلاقيت و ...)گزينه خوبی است و ميتواند در ارتباط اجتماعی كودک موثر واقع شود.