بیقراری نوزاد سه ماهه در ماشین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 81 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر

نوزاد سه ماهه ام جدیدا وقتی توی ماشین مینشینیم گریه میکند و تا پیاده میشویم خوب میشود. یه کم با اسباب بازی و گوشی سرگرم میشود و دوباره به گریه میفتد. لطفا راهنمایی کنید چه کنم

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلکارمند اداریوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
در این دوره ی سنی وقتی مادر از فرزند دور می‌شود، کودک تصور می‌کند که مادر می‌خواهد برای همیشه او را ترک کند. کودک در این سن فقط به احساس ایمنی نیاز دارد و وقت نداشتن یا کار داشتن مادر را متوجه نمی شود. برطرف کردن نیازهای عاطفی مثل بغل کردن و در آغوش گرفتن به خصوص تا دو سالگی از مهم‌ترین نیازهای عاطفی کودک است و این حالت کاملا طبیعی است.
اما به شما پیشنهاد میکنم بررسی کنید که چه اتفاق یا عاملی باعث شده که نوزاد شما در موقعیتی که آرام بوده ، الان نا آرام شده است. بررسی کنید که از آخرین بار چه اتفاقی افتاده که واکنش او به این صورت تغییر کرده و در صدد رفعش باشید. شاید از چیزی ترسیده یا احساس عدم امنیت و دوری از شما باعث بروز این رفتار شده است. پس تا جایی که می توانید با اعمال و حرفهای خود به او بگویید که در کنارش هستید و از او مراقبت می کنید اما با وجودی که گریه میکند در صندلی خودش بنشیند و مقداری تحمل کنید تا متوجه شود که باید شرایط را بپذیرد اما به مدت کوتاه. شما باید به نوزاد خود احساس امنیت کامل بدهید.
شاد و موفق باشید

تجربه شما

سلام به کارشناس محترم ممنون از راهنماییتون