بیقراری شبانه دختر ۸ ماهه

با سلام. دختر ۸ ماهه ای دارم که تقریبا  5 روز پیش یه ویروسی رو گرفته بود که دکتر گفتن تب و بدن درد هست و علایم بهبودی این ویروس این هست که دون دون های قرمز روی پوست اون ایجاد میشه. حالا دخترم این دوران رو گذرانده و دون دون های قرمز هم امروز ایجاد و از بین رفتن. حالا دخترم با اینکه قبلا شبها خواب بسیار خوبی داشت اما الان هر یکی دو ساعت با جیغ وحشتناک بیدار میشه و اصلا هم نمیشه آرومش کرد و مدام گریه میکنه اصلا شیر هم نمیخوره. قابل ذکر هست که دندون های بالاییش هم یکیش دراومده یکیش هم نیش زده داره درمیاد. این جیغ و گریه بخاطر چی میتونه باشه؟ خیلی ممنون میشم پاسخ بدین چون واقعا نگرانمون کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
باتوجه به بیماری و طی کردن دوره نقاهت، بدخوابی و بدغذایی می تواند بوجود آید که به مرور با فروکش کردن علائم بیماری و درمان، کودک به روال قبل برمیگردد. گریه و جیغ می تواند به دلیل گرسنگی، بیماری مثل شکم درد، گوش درد و یا همان درد و خارش لثه برای دندان درآوردن و... باشد. سعی کنید در این مواقع با آرامش در کنار کودک باشید و نوازش کنید و لالایی بخوانید.
در کنار شیردهی غذای کمکی که بیشتر دوست دارد بدهید تا گرسنگی برطرف شود.