عمر کودکان میکروسفالی

 سلام. بچم تازه به دنیا اومده میکروسفاله بادور سر ۳۱ دکترش گفت دیگه رشد نمیکنه تشنج هم داره البته با دارو خوب شد

می‌خوام بدونم این بچه ها چقدر عمر می‌کنند خیلی مگه میشه اصلا دور سر رشد نکنه چجوریه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام. متاسفم که با این مشکل مواجه شدید. ولی باید ذکر کنم که قانون دقیقی در مورد میزان عمر این کودکان وجود نداره، در مورد رشد دور سر اگر سوچورها یا درزهای بین استخوانی جمجمه به جای غضروفی بودن، استخوانی و بسته باشند رشد دور سر متوقف خواهد شد..