عمر مفید دندان پر شده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 2724 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام

من ۲۰ سالمه

ولی متاسفانه ،حدود ۱۵ دندون پر شده با آمالگام رو دارم ( از کلاس چهارم ابتدایی شروع کردم به ترمیم دندونهام) و حتی بعضی هاشونو دوبار ترمیم کردم. و این به شدت ناراحتم کرده . میگن که نهایتا عمر مفید دندان پر شده ۱۵ ساله. جوری که همش دندونامو چک میکنم . حالا واقعا به نظرتون این حد از نگرانی طبیعیه؟ و ۳۵ سالگی نیاز جدی به ایمپلنت و دندون مصنوعی دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خير اگر هر ٦ ماه دندان ها رو چک كنيد هيچ مشكلی پيش نمياد

جای نگرانی نيست

تجربه شما

به نظرم از خمیر دندان و مسواک خوب استفاده کنید من خودم مشکل زیادی با دندان هام داشتم ولی خمیر خوب استفاده کردم الان مشکلاتم کمتره

سلام خسته نباشید

میشه از عوارض بریچ دندان بگین

آخه هزینه ایمپلنت هم خیلی هست