سلام. دخترم بدو تولد دورسرش 34 بود الان که 4 ماهش شده 37 هست. نوار مغز و سی تی اسکن ازش گرفتیم گفتن میکروسفالی هست و تشنج هم کرده و قرص فنوباربیتال میدم بهش .میگن زیاد زنده نمیمونه، باز یه دکتر دیگه میگه زنده میمونه ولی عقب افتاده میشه تو رو خدا کمکم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام
باید زیر نظر فوق تخصص اعصاب کودکان  باشه
میکروسفالی علل زیادی داره که تعداد زیادی از انها باعث فوت کودک نمی شوند