سلام به خواهرم در سونوی هفت ماهگی گفتن جنینت میکروسفالی داره اطلاعات میخواستم لطفا.

 آیا قابل درمان یا سقطه؟ اصلا چرا اینا توی سونوی سلامت جنین که سه بعدیه بهش نگفتن آیا میشه به این سونو شک کرد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سن هفت ماهگی زمان سقط نیست

میکروسفالی با توجه به پارامترهای سن جنین اتفاق می افتد و اگر در سونو آنومالی و غربالگری های دیگر مشکلی دیگری دیده نشده جای نگرانی نیست

در اکثر موارد جنین های میکروسفال خودشون کوچک هستند و مشکلی ندارند