ناسازگاری و عدم برقراری ارتباط دخترم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 166 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام و خسته نباشید

من دختر ۳ ساله ای دارم که حس میکنم در برقراری ارتباط با بچه ها کمی مشکل داره. البته تا زمانیکه همه چیز بر وفق مرادش باشه خیلی خوب بازی میکنه و هیچ مشکلی نیست ولی اگر برخلاف میلش کاری انجام بشه خیلی زود غوغا میکنه و گریه و دیگه دوست نداره بازی کنه.این موضوع شدیدا منو نگران میکنه که مبادا مشکل برقراری ارتباط داره مثلا وقتی پارک میریم امروز برای اولین بار میگفت بچه ها نیان سمت سرسره که خیلی منو متعجب کرد هرچی واسش توضیح میدادم این وسیله بازی برای همه بچه هاست نق میزد من هم اجبارا از محیط دورش کردم و ترغیبش کردم بریم قدم بزنیم.میخواستم بدونم من باید به چه شکل کمکش کنم تا بهتر با بچه ها ارتباط برقرار کنه و سازگار باشه.ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
با توجه به اینکه فرزند شما ۳ ساله است ،خیلی جای نگرانی نیست که هنوز ارتباط خوبی نمی‌تواند با گروه همسالانش برقرار کند .
زیرا سن رشد اجتماعی از ۳ سال شروع می‌شود و باید بیشتر در محیط های اجتماعی مثل مهد کودک قرار بگیرد تا آرام آرام مهارت‌های لازم برای برقراری ارتباط را یاد بگیرد .
ولی در عین حال ممکن است تحمل فرزندتان در رویارویی با ناکامی‌ها پایین باشد و سخت بپذیرد این موضوع را
شاید چون در خانه و اطرافیان همیشه به دلش راه آمده باشند و کودکتان همه چیز را برای خودش بخواهد .
کمی قاعده و قانون برای خواسته‌هایش در منزل ایجاد کنید و به اندازه و درست به نیازهایش پاسخ دهید.
که این حالات در او تعدیل پیدا کند و خویشتنداری را به او آموزش دهید .

تجربه شما

ممنون از لطف و پاسخگویتون