بد اخلاقی و ناسازگاری همسرم با دختر ۱۳سالم

سلام وقتتون بخیر همسر من خیلی با دخترم بگو مگو میکنن همش باهم درگیرن نظر همسرم اینکه دخترم باید به تمام خواسته هاشو پدرشو انجام بده و لج و لجبازی میکنن منم این وسط گیر کردم به همسرم میگم بریم مشاور ولی قبول نمیکنه به نظرتون باید چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام
شرايط سني دختر شما در سن بلوغ رفتاري و عاطفي حكم ميكنه والدين رفتارمتعادلي در پيش داشته باشند. همسر شما با مقاومت ذهني كه براي مراجعه به روانشناس داره سخت ميشه موضوع رو بررسي و رفع كرد.پيشنهاد ميكنم به همسرتون بفرماييد براي تداوم رابطه والدفرزندي و پيشگيري از دورشدن عاطفي فرزندتون به  روانشناس مراجعه و كمك حرفه اي بگيريد تا در آينده افسوس نخوريد.هر چه رابطه پدرفرندي ضعيف تر بشه احتمال آسيب نوجوان بيشتر خواهد شد.