ناسازگاری دو فرزند

با سلام. من دو پسر 4 سال و 3 ماهه و یک سال و چهار ماهه دارم. پسر بزرگم با اینکه خیلی مظلومه بیرون اصلا اذیتم نمیکنه و تا حدودی حرف گوش میکنه ولی بشدت کوچیکه رو اذیت میکنه تا وسیله ای رو میگیره سریع میره ازش میگیره و میزنتش. اینقدر سر این موضوع مشکل پیدا کردیم که هممون عصبی شدیم تو رو خدا یه راه حلی بهم بگین چی کار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
با توجه به توضیحاتتون بنظر میرسه فرزند بزرگتر نسبت به برادرش حس حسادت دارد. توصیه میکنم به پسر بزرگترتون بیشتر توجه کنید
پسر ۱ساله بخاطر شرایطی که دارد ناخوداگاه بیشتر جلب توجه میکند و حمایت و توجه نسبت به او بیشتر است همین امر باعث میشود که برادر بزرگتر فکر کند جایگاهش را از دست داده و دیگر مثل سابق اطرافیانش به او توجه نمیکنند
بهتر است پسر بزرگترتان را به مهد بفرستید و در حضور او هم کمتر به فرزند دومتان توجه کنید
حس دوستی را بین آنها تقویت کنید مثلا وقتی تو خونه نیستی داداشت خیلی گریه میکنه تو رو میبینه خوشحال میشه
از کلمه تو بزرگتری نباید این کار رو بکنی استفاده نکتید .حتما با او به تنهایی وقت بگذرانید دونفری پارک بروید و تفریح کنید
ایام به کام