نوجوان ناسازگار

من دختر ١١ ساله خجالتی دارم كه با برادر ٤ ساله خود نيز بسيار ناسازگاری ميكند واقعا نميدونم چه راهكاری داشته باشم ميشه لطفا راهنمايی كنيد؟ امكان رفتن به مشاور در حال حاضر را ندارم. رفتار دخترم باعث شده برادرش هم بسيار ناآرام و عصبی باشد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مادر عزیز.
توضیح ندادید دختر شما چه کاری انجام میدهد که ناسازگار به نظر میرسد؟ این نشانه ها در نوع راهنمایی به شما مهم هستند.
به طور کلی به این موارد توجه نمایید. ایا محیط عاطفی خانه ایمن و شاد است؟ روابط شما با همسرتان، با دخترتان، و رابطه دخترتان با پدرش را چطور ارزیابی میکنید؟ اگر در این موارد مشکلی وجود دارد باید رفع نمایید.
اگر دخترتان خجالتی است احتمالا عزت نفس پایینی دارد و نیاز به توجه مثبت از طرف خانواده و احساس ارزشمندی دارد.
شاد و سلامت باشید.