بی محبتی های همسر

 سلام. شوهرم کتکم زد و خیلی عصبانی بود ،پرده خونه یک کم کنار بود من اونجا وایستاده بودم شروع کرد به داد و بیداد که چرا جلوی پرده ای وقتی فحش داد منم بهش گفتم خفه شو، و رفتم شروع کردم گریه کنم،بعد اومد خوابید رو تخت شروع کرد بحث کنه منم جوابشو دادم یک دفعه گفتم طلاقمو بده همین الانم من ضرر نمیکنم که یکدفعه قاطی کرد و شروع کرد منو بزنه،من بابام خیلی خوب بود اما چند وقت پیش فهمیدم یه رفیق ناباب بابامو کشونده تو کار بد و حالم خیلی بده هیچی نمیتونم بگم به خاطر مادرم ولی دیگه خیلی احساس بی پناهی میکنم همش آرزوی مرگ میکنم دیگه دلم نمیخواد بابامم ببینم و دیگه رابطه ای هم باهاش ندارم به خاطر همین مجبورم با شوهرم زندگی کنم هر چند که دیگه تحمل کم محلی های شوهرمم ندارم مدام تو گوشیه... و به من اهمیت نمیده مسافرت نمیبرتم و....

خلاصه درمانده ام کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

خطوط قرمز رابطه را حفظ کنید؛ برای مثال وقتی بی احترامی صورت می گیرد، به جای رفتار متقابل، سعی کنید یادآوری کنید که نباید این کار را انجام دهد و اگر مشکلی هست می توان درباره آن با گفت و گو به نتیجه رسید.

از خودتان بپرسید چرا همسرتان با شما خشمگین می‌شود؟ رسیدن به انتها و عمق این سؤال، ممکن است به شما در یافتن یک راه حل کمک کند. اگر جوابی نیافتید، از همسر خود درباره‌ی علت رفتارش سؤال کنید، اما مطمئن باشید که در زمانی که هردوی شما آرام هستید با برخوردی مهربان و صمیمی این کار را انجام دهید. مکالمه‌ی خود را با کلمه‌ی "من" یا "ما" به جای "تو" انجام دهید. مثلاً به جای گفتن "تو اخیراً بی ادب و پرخاشجو بوده ای" به او بگویید " ما اخیراً اختلافات زیادی باهم داشته ایم " و یا " من اخیراً از چیزی رنجیده ام و امیدوارم بتوانیم راه حلی بیابیم که برای هردوی ما خوب باشد. ".

ویژگی‌هایی که باعث علاقه‌ی شما به همسرتان است و یا روز‌های خوب از رابطه تان را به یاد بیاورید. هرچند وقتی از همسرتان به خاطر چیز‌های خوب در زندگی تشکر کرده و این تشکر را به او نشان دهید. هرگاه مکالمه‌ی شما با خشونت و بی ادبی همراه شد، شما می‌توانید به جای تمرکز بر ناراحتی ها، با یادآوری روز‌های خوش لحن کلام را تغییر دهید. این را وظیفه‌ی خودتان بدانید که هرزمان که ممکن است یک واکنش خوب و سازنده داشته باشید.

از خودتان مراقبت کنید. اگر خشم و بی ادبی همسرتان مکرراً شما را اذیت می‌کند و او از تغییر رفتارش امتناع می‌کند، از شخص دیگری مثلاً یک مشاور ازدواج کمک بگیرید. اگر احساس می‌کنید که از نظر عاطفی کوچک شده اید و یا فکر می‌کنید که احتمال آسیب‌های جسمی هست، فوراً درخواست کمک کنید

برای رفع سوء تفاهم ها، به دنبال توافق باشید. طبیعی است که در هر رابطه زن و شوهری به دلیل تفاوت هایی که وجود دارد از جمله تفاوت در فرهنگ، سطح تحصیلات، جنسیت، تجربه های گذشته و ... افراد ممکن است درباره برخی مسائل، سلیقه های متفاوتی داشته باشند و این امر، لزوما به معنای نبود تفاهم نیست. حتی در صورتی که درباره موضوعی تفاهم ندارید یعنی نظر و عقیده متفاوتی با همسرتان دارید، ابتدا درباره آن مسئله، در فضایی آرام و با رعایت احترام متقابل، با یکدیگر گفت و گو کنید تا به «توافق» برسید. در صورتی که به چنین توافقی نرسیدید با مشاوری که تخصص کافی دارد و مورد اعتماد هر دوی شماست، مشکلتان را مطرح کنید و اجازه دهید تا مشکل حل شود.

مهارت حل مسئله را هنگام مواجه شدن با مشکلات تان به کار ببرید یعنی وقتی درباره موضوعی اتفاق نظر ندارید، به آن مشکل به دید یک مسئله نگاه کنید و ببینید چطور می توانید آن را حل کنید. بیشتر اوقات به دلیل این که می خواهیم بر سر مواضع خود بمانیم یا می خواهیم حتما حرف، حرف خودمان باشد، مشکلاتمان حل نشده باقی می ماند و بی دلیل به آن دامن زده می شود. گاهی روش نادرست در حل مشکلات باعث می شود تا از کاه، کوه ساخته شود.