بی محبتی و سردی خانواده همسر

خیلی دلم گرفته. از همه چی. مشکلات مختلف . 4 ساله ازدواج کردیم. ما بچه نداریم هیچکس تو فامیل شوهرم ما رو تحویل نمیگیره. همش اون یکی جاریمو هواشو دارن هی زنگ بهش میزنن حالشو میپرسن سر میزنن بهش. احترام بش میزارن میگن بیا خونمون وقتی میاد همه جمع میشن اونجا بخاطر اونا تا میره ظرف بشوره میگن بشین تو پیش بچه ات باش. ولی ما که میریم انگار حوصله مارو ندارن سوتو کور. یکی پای تلویزیون یکی تو موبایل حرفی برای گفتن با ما ندارن،  خودمم میخوام صحبت کنم توجه نمیکنن. مادرشوهرمم راه میره میگه پس کی بچه میارید. منم دیگه حوصلشونو ندارم چون حرف خاصی با من نمیزنن جز اینکه بگن پس کی بچه میاری. جاریمم که خودشو با بچش حسابی لوس میکنه برای اونا. خیلیم سر زبون داره و زیباست. حسابی خودشو جا میکنه با بچه اعتماد به نفس گرفته. ولی جاریم با من خیلی سرده بهش محبت کردم ولی منو جز فامیل شوهر حساب نمیکنه فقط چسبیده به خواهرشوهرها و مادرشوهرم اینا، حتی مادرم گفت اینقدر محبت نشون جاریت نده وقتی به تو محل نمیده خودتو خسته نکن. داره بازم برای بارداری اقدام میکنه. کلا دیگه ما از چشم میفتیم😣 .از یه طرف دوست داریم بیاریم بچه از یه طرف مشکلاته متعدد جلومونو گرفته افسردگی گرفتم بخدا چیکار کنم. زندگی یکنواخت شده برام. دیگه دوست ندارم تو جمعشون باشم چون احساس بدبختی میکنم احساس تنهایی میکنم ولی بخاطر احترام میرم

پاسخ مشاور

مشاوره خانواده و کودک

سلام دوست عزيز

با توجه به مطالبی كه مطرح كرديد بنظر می رسد كه شما خيلی به مسائل حساس شديد و توجه افراطی داريد و هر موضوعی و رفتاری رو تفسير میكنيد و گاهی بزرگ نمايی ميكنيد .

شما يک خانواده مستقل هستيد و اينكه چه زمان فرزندی داشته باشيد فقط بسته به نظر و موقعيت خودتان دارد ونبايد اين مسئله موضوع مهمی در موقعيت شما نزد خانواده همسرتان باشد پس لازم هست ابتدا خودتان اين مسئله را بپذيريد ،پيشنهاد ميكنم به جای تمركز روی مسائل كوچک كه اهميت زيادی ندارند و فقط ميتواند شما را بيازارد به نقاط قوت خود و همسرتان فكر كنيد آنها رابشناسيد و هدفهای مهمی رو طراحی كرده و برای رسيدن به آن  تلاش كنيد سپس خواهيد ديد كه شما هم جايگاه خودتان را در خانواده همسرتان پيدا ميكنيد پس لطفا ناراحت نباشيد واجازه ندهيد افكار آزاردهنده جلوی پيشرفت شما را گرفته و به سمت افسردگی ببرد .

 برای اينكه راهكارهای مفيدتری داشته باشيد نياز به مشاوره حضوری با روانشناس داريد تا تمام زوايا زندگی بررسی شود .

موفق باشيد