سلام .دختری 23 ماهه دارم که تا چند روز پیش غذای اصلیش غذای میکس شده بود .الان چند روزه بهش ندادم ولی از غذاهای معمولی که اون هم جدا براش می پزم که سالم تر باشه ولی از نظر مزه خیلی خوبه درست و کامل نمی خوره و خودشا با شیر من سیر می کنه .باید چه جوری بهش غذا بدم که سیر بشه.رووزی 7 بار تقریبا شکمش کار می کنه .بهش قرص دیسیکلومین میدم بهتر میشه .قبلا دکتر شربتشا داده بود ولی اصلا شربتشا نمی خوره .امیدش برای سیر شدن به شیره.خیلی هم وابسته هستش .اصلا چه جوری باید شیر را ازش بگبرم.این قدر گریه میکنه و به من می چسبه که مجبورم بهش بدم .حتی نشده شیر روزش را قطع کنم .حالا هم فقط درخواست غذاهای میکس شده را میکنه ولی من بهش ندادم .لطفا راهنمایی کنید چه طوری تغذیه اش را اصلاح کنم وشیرش را کم کنم یا بردارم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی شما باید شیر و قطع کنید و اینکار رو به تدریج انجام بدید خصوصا شیر شب اگه می خوره قطع شیر وضعیت خوردن رو بهتر می کنه. غذا رو هم کم کم از میکس خارج کنید