علت اصلی سقط مکرر

باسلام

من دو سقط در هفته ٦ بارداری به دليل توقف رشد جنين و تشكيل نشدن قلب داشتم، ٢٧ سال سن دارم و ٥ سال ازدواج كردم و نسبت فاميلی با همسرم ندارم آزمايشات ايمنی و انعقادی و اسپرم همگی اوكی بودن برای آزمايش ژنتيک هم اقدام كردم

ميخواستم بدونم آزمايش يا كار ديگه ای لازمه ميخوام دوباره اقدام به بارداری كنم

باتشكر

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر بررسی های هورمونی، ژنتیک و ایمونولوژی را انجام داده اید و مشاورات را هم شرکت کرده اید نگران نباشید و فعلا اقدام نکنید تا جوابها مشخص، دوره درمان انجام شود و بعد اقدام کنید.‌روز خوش