فروختن ساختمان بدون سند اصلی

با سلام دو ساختمان روی یک زمین ساخته شده که زمین بنام بابام هستش و سالهای پیش فوت شده یکی از ساختمانها را مادرم به خواهرم فروخته اما زمین کلا بنام بابام آیا الان میتونه بدون وکالت سند ساختمان رو به نام خواهرم بزنه ادعا میکنند که سند اصلی خونه گم شده آیا میشه ثبت اسناد بدون سند اصلی اون ساختمان ذکر شده رو بنام کسی دیگه فروخته باشد ممنون اگه راهنمایی کنید

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

درود

👈 هر ملكی علاوه بر دفترچه سند رسمی كه نزد مالک نگهداری ميشود دارای سوابق ثبتی ميباشد كه در دفتر املاک در اداره ثبت اسناد مربوطه ثبت و نگهداری ميگردد پس در صورتيكه به هر دليلی دفترچه سند و يا سند تک برگی مفقود شود و يا از بين برود مالک يا وراث قانونی ميتوانند ضمن مراجعه به اداره ثبت نسبت به اخذ سند المثنی اقدام كنند.

👈 اداره ثبت راسا در خريد و فروش املاک دخالت نمی نمايد و اگر شما مطمئن هستيد سند اوليه متعلق به پدرتان بوده است ضمن طی مراحلی ميتوانيد نسبت به اخذ سند به نسبت سهم الارث خود به نام خود اقدام نماييد.

برقرار و سرافراز باشيد.