باسلام من ٢٧سالمه دو ساله ازدواج كردم و بدون هيچ جلوگيری و تو اقدامم تنبلی دارم با كيست ريز پريودام كلا نامنظمه خيلی رو اعصابه که همش با زدن آمپول و خوردن قرص پريود ميشم تیروئيدم ندارم يک سال تحت نظر دكتر بودم نه خوب شدم نه بچه دار شدم تو رو خدا يک راه خوب بهم نشون بديد آيا واقعا من نازا هستم يا نه؟ خانواده شوهرمم همش دم گوش شوهرم ميگن كه زنت نازاس ولش كن فوليكول ١٤دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم تا معاینه نشید و وضعیت شما بررسی نشه نمیشه نظری داد
قبل از هر چیزی آزمایش اسپرم همسرتون لازمه و آزمایشات کامل و‌ سونوگرافی و در نهایت عکس رنگی رحم و تخمدانها مشخص کننده خواهد بود