حس مالکیت کودک نسبت به دخترعمه اش

سلام خوب هستید. ببخشید من یک کودک سه سال و سه ماه دارم که چون فعلا تک فرزند هست یا بیشتر با خودش بازی میکنه یا از ما درخواست بازی کردن میخواد و ما هم کم براش نمیزاریم استخر میبریم پارک میبریم در خونه لگو بازی جورچین...حالا مشکل من اینه اولا از دو سالگیش انگشتشو در دهانش گذاشت و الان مدام انگشت میمکه هر چی هم بهش میگیم فایده نداره برای ترک کردنش و دوم اینکه یک دختر عمه هشت ساله داره که فقط پسرم دوست داره با اون بازی کنه اگر در جمعی باشیم که بچه های دیگه فامیل هم باشن پسرم هی جیغ میزنه و پرخاشگری میکنه که کسی حق نداره با دختر عمش بازی کنه فقط پسرم بازی کنه. اسباب بازیشو گاهی به بچه ها نمیده و بچه هارو گاهی میزنه گاهی جیغ میزنه. و شدید به منم وابستست و یک مشکل دیگم اینکه مادرشوهرم هر وقت پسرمو میبینن از اندام جنسی پسرم حرف میزنن و میگن میخورمش حالا پسرمم یاد گرفته تا هر وقت خانواده همسرم رو میبینه میگه بیاید بخورید اینجام رو و من به شدت از این موضوع ناراحتم و حتی جلوی پسرم چند تا فحش دادن پسرمم یاد گرفته و وقتی از چیزی ناراحت میشه این فحش هارو میگه در صورتی که هنوز هیچی متوجه نمیشه که اینایی که میگه چیه و در آخر بگم من و همسرم رابطه خوب و محبت آمیزی با هم داریم از شما بزرگواران درخواست کمک و راهنمایی دارم ممنون میشم نظر بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام وقت بخیر
مادر گرامی مهد کودک میتونه کمک خوبی به شما کنه در جهت برقراری ارتباط با همسالان و بهبود روابط و تجربه رابطه دوستانه جدید .
در پاسخ به مکیدن انگشت باید بگم اشاره مستقیم نکنید و اگر دیدید انگشت به دهان برد به آرامی در بیارید و یک وسیله دیگری به دستش بدید و اگر این واکنش رو همیشه و به طور ثابت داشته باشید به مرور این رفتار خاموش خواهد شد.وقتی به مهمانی میرید ک دختر عمه هم هست باهم جمع ۳نفره بسازید شما و دخترتون و دختر عمه ...که کم کم از حالت مالکیت در بیاد
خواندن کتاب های قصه با مضمون مهارتهای زندگی در قالب دوست یابی و ...رو هم براش بخونید