حس مالکیت مادرشوهرم نسبت به فرزندانم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 280 بازدید 1 تبادل تجربه

با عرض سلام. مادر شوهر من طی بارداری اولم و بعد از اون بچه داری دائم به من القا میکرد که بچه مال من نیست و مال خودشه به عنوان مثال زمانی که باردار بودم علنا در قالب یک شعر میگفت که بچه متعلق به خانواده پدره و مادر رهگذری بیشتر نیست. کارهای بی منطقی که طی این هشت سال انجام داده که به هر طریقی بچه رو به سمت خودش جذب کنه از قبیل خرید خوراکی هایی که برای من و همسرم خط قرمز هستند و یا اجازه انجام کارهایی که در قانون خانواده ما نیست تنها مشتی از این خروارند.... مشاور عزیز ،بچه ی دوم من تا حدود دو ماه دیگه به دنیا میاد و چند روز پیش توی یک جمع گفت که این بچه متعلق به منه و شما اگر بچه میخواید برید واسه خودتون یکی دیگه بیارید و گفت چون بچه ی اول شما فلان مشکل رو داره این یکی رو خودم تربیت و بزرگش میکنم تو هم که شیر نمیتونی بدی از اول میبرمش پیش خودم. اون لحظه به احترامش جلوی جمع چیزی نگفتم ولی دو روز بعد باهاش تماس گرفتم و خیلی با ملایمت و محترمانه گلایه ام رو مطرح کردم .. اور نمیفرمایید که با چه برخورد زننده ای و با صدای بلند و با یادآوری محبت هایی که در حق من کرده و من رو نمک نشناس خوند و گوشی رو قطع کرد . بعد از اون خواهر همسرم با همسرم تماس گرفته بود و قضیه رو به شکلی که مادرش جلوه داده بود مطرح کرده بود. که مابقی ماجرا هم حتما براتون قابل پیش بینی هست. قهر و اختلاف اصلا گویا رفتار بد مادر شوهرم برای همسرم مهم نیست و فقط من به خاطر اینکه بعد از سالها و اون هم به شکلی کاملا مسالمت آمیز اعتراض کردم، این مهمه. خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید، دچار مشکل روحی شدم همش کابوس. همش تصور اینکه مادر شوهرم بچه ام رو به زور ازم میگیره. باور کنید به جایی رسیدم که میگم کاش سر زایمان بمیرم تا اون به مراد دلش برسه

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

 زمانی که یک دختر و پسر ازدواج میکنند میبایست مرز بندی و چارچوب تعریف شده ای برای ارتباط با سایر اعضای خانواده خود قرار دهند ،این مرز بندی مانع از دخالت های نا به جا و گسیختگی خانواده میشود.

در مسئله شما دو مورد قابل بررسی است ،ابتدا وابستگی و حق تملکی که مادر شوهرتان بر فرزندان داشته و نتوانسته فرایند جدایی و مستقل شدن آنها را بپذیرد و دوم رفتاری که شما و همسرتان در برابر مادر شوهرتان و برقراری مرز بندی در خانواده خود داشتید .

با توجه به مدت زمان ازدواج و رفتاری که تاکنون داشتید و موقعیت بارداری که در آن قرار دارید تغییر این شرایط به تنهایی برای شما واکنش زیادی را از طرف اطرافیان ایجاد میکند که باعث تشویش و ناآرامی در شما و زندگیتان میشود .

اصلاح این رفتار و تغییر مرز بندی های جدید در خانواده باید با همراهی شما و همسرتان زیر نظر یک مشاور خانواده به آهستگی صورت بگیرید .

برای حل این مسئله  و بررسی دقیق آن به یک متخصص مراجعه و صبور باشید.

تجربه شما

بچه میخوای چیکار آخه یکی داشتی بس بود دیگه .با این اخلاق مادر شوهرت