باسلام و خسته نباشید .اگر شخصی اسم خودش را در شناسنامه تغییر دهد و از قبل ملکی بنام این شخص ثبت شده باشد آیا بعد از تغییر اسم باید نسبت به تغییر اسم در سند مالکیت اقدام کند یا ذکر توضیحات در شناسنامه در این موارد کافی است؟ آیا شناسنامه های جدید دارای صفحه توضیحات هستند؟

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
ضرورتی به اصلاح نام در اسناد نیست و صرف درج آن در توضیحات شناسنامه کفایت می کند

موفق باشید.