ابطال سند مالکیت

با سلام. مامانم سال ٨٩ مبایعه نامه داره و خونه خریده. و سال ٩٠ سند مالکیت گرفته. الان بعد از ٨ سال یکی پیدا شده با یک مبایعه نامه سال ٨٧ ادعا میکنه خونه واسه اونه و اجاره نامه هم داره که خونه رو با صاحب قبلی خونه که ما ازش معامله کردیم اجاره داده. تا امروز دادگاه فایده ای نداشته .فقط کش داده شده. صاحب قبلی کلاهبرداره و با همین آقایی که الان ادعا میکنه خونه رو جلوتر از ما خریده رفیق خانوادگی بودن و الان به مشکل خوردن و سر لجبازی دوستش میخواد اینو متهم کنه. طفلک مادرم سال ٨١ متارکه کرده و منو برادرمو تنهایی با چنگ و دندون بزرگ کرده و از سال ٩٠ تا الان این خونه رو با قرض و وام ساخته و یک و نیم طبقه اضافه کرده.پیش وکلای زیادی رفتیم اما فعلا کسی جوابی نداده.صاحب قبلی که میگه همه چی ساختگیه.و چند تا شاهد اورده که خونه رو به خاطره قرضش وکالت داده با دوستش و قرضشو که ادا کرده چون رفیق بودن دیگه دنبالش نرفته که باطل کنه و اونم الان داره سو استفاده میکنه.

مادرم طفلی خودش کارگری کرده واسه اون خونه بارها از پله ها خورده زمین.خیلی وابسته است به خونه.ماجرای پیچیده ایه. فقط میخواستم بدونم وقتی مادرم رفته سراغ استعلام سند مالکیت چرا تو سیستم نیاورده که این خونه مال یکی دیگست.چرا سند صادر شده؟ این وسط مادرم باخته؟ یعنی بعد رای آوردن اون خدا نشناسا خونه رو از ما میگیرن مفت تقدیم اونا میکنن؟پس این ٨ سال کجا بودن که بیان بگن خونه ماله مائه نسازینش اینا هیچ تاثیری تو رای ندارن؟فقط میخوام بدترین شکل این پرونده رو بدونم چی قراره بشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٧ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
همانطور که خودتان گفتید ، شخص مدعی دارای مبایعه نامه و سند عادی است و این طبیعی است که در جایی ثبت نشده و رسماٌ انتقال پیدا نکرده است و به هر حال مرجع رسیدگی موضوع را بررسی و دلایل و دفاعیات طرفین را استماع و ملاحظه نموده و نهایتاً اتخاذ تصمیم خواهد نمود و رای صادره نیز قابل اعتراض خواهد بود و بر فرض محکومیت و ابطال سند ، مادر نیز می تواند به طرفیت فروشنده دعوای مطالبه و استرداد ثمن و خسارت نموده و چه بسا موضوع از جنبه کیفری نیز قابل طرح و شکایت می باشد
موفق باشید