باسلام.من و همسرم قبل ازدواج پیش مشاوره ژنتیک نرفتیم.ما فامیل هستیم من دخترعمه ایشان هستم.ومادر شوهر پدر شوهرم هم دختردایی پسر عمه هستن.ولی پدر مادر من نسبت فامیلی ندارن. بیماری های در خانواده ما:یکی از دایی های من تومور مغزی داشتن که البته پسرش ایشون با دختر عموش ازدواج کرده ودکتر ژنتیک گفتن مشکلی نداره.مادر من 15ساله بیماری لوپوس دارن.ویکی دیگر از دایی های من هم این بیماری را دارا میباشد.اکثر ازدواج های ما فامیلی بوده وتاکنون هیچ نوزاد عقب مانده ذهنی یا معلول جسمی نداشته ایم.به نظر شما بچه ما مشکلی برایش ایجاد نمیشود؟؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست عزیز در مورد بیماری مادرتان واحتمال اینکه فرزندتان هم مبتلا شوند احتمالش خیلی کم هست شیوع بیماری لوپوس حدود 3 نفر در هر 10 هزاز نفر بوده. این بیماری میتواند زمینه خانوادگی داشته باشد ولی فقط 3 درصد مبتلایان به لوپوس این بیماری را در فرزندشان هم میبینند ولی شما وخواهر برادرتان علائم این بیماری رو ندارید با توجه به نسبت فامیلی میتونید قبل از بارداری ازمایش بدید تا دوران بارداری بدون استرسی داشته باشید موفق باشید