ناسازگاری دخترم با دخترعموش

دختر ٤ سال و نيمه ای دارم كه دختر عمويی ٤ سال بزرگتر از خودش داره. دختر من به طرز عجيبی دوستش داره اما دختر عموش اصلا باهاش سازگاری نداره و هميشه بعد از بازی دخترم به شدت عصبی ميشه. متاسفانه توی مهمونی ها هم بقيه بچه ها رو تحريک ميكنه كه با دختر من بازی نكنن. بارها دلايل اين اتفاق رو بررسی كردم كه فكر ميكنم بزرگترين علتش اين بود كه قبل از دنيا اومدن دخترم، من محبت زيادی به دخترعموش داشتم، با اينكه تمام تلاشم رو كردم اما انگار نتونستم محبتم رو بين هر دوشون تقسيم كنم.

الان موقع مهمونی رفتن غصه ام ميگيره كه بعدش بايد يه دختر عصبی رو توی خونه آروم كنم. لطفا راهنماييم كنين ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٤ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با سلام
این اتفاق بین بچه ها زیاد میفته. اگر بچه ها رو تشویق کردید که با هم بازی کنن و جواب نگرفتید بهترین راه اینه که خودتون به عنوان یک عضو وارد بازی بچه ها بشید و اونها رو دور خودتون جمع کنید و با همدیگه بازی کنید تا هم دختر شما باشه و هم دختر عموش و بعد با همکاری بچه ها یه بازی رو انتخاب کنین و باهاشون بازی کنید. تا اعتماد بچه ها به هم جلب بشه و کلی هیجان مثبت و شوخی اضافه کنید تا بچه ها بخندن و خوشحال باشن. در عین حال زمانهایی که در حین بازی رابطه این دو نفر خوب و مثبت هست ، این رفتار رو در هردوشون تشویق و تحسین کنید. گاهی هم به دختر عمو محبت فیزیکی کنید در حین بازی. با تکرار چند باره این کار معمولا این جنس رفتارها کمتر و کمتر میشه به شرطی که تشویق و تحسین رو درست انجام بدید.